WINTERSPORT

Deuts Reizen organiseert uw wintervakantie naar Oostenrijk geheel op maat!

Wintersport Oostenrijk, dat is skiën en snowboarden in de grootste en beroemdste wintersportgebieden van de wereld. Trek je langlaufski's aan of maak een wandeling tussen de besneeuwde sparren.
’s Avonds drink je een heerlijke Glühwein in een gezellige après-ski-hut. Laat je verwennen tijdens een wintersport in Oostenrijk. Waar je ook zit, gezelligheid vind je op wintersport in Oostenrijk overal!

Een wintersport voor iedereen
Oostenrijk heeft naast vele kilometers loipen, skipistes in de categorieën blauw, rood en zwart. Of je nu wilt langlaufen, skiën of snowboarden: in Oostenrijk kan het allemaal. Heb je tijdens een wintersport in Oostenrijk les nodig, er zijn voldoende skischolen die op een verantwoorde manier hun vak uitoefenen.

Eten en drinken in Oostenrijk
Oostenrijk is een paradijs voor fijnproevers. Ambitieuze landbouw, wijngaarden en de hotellerie hebben het gebruik van verse, lokale producten en specialiteiten herontdekt. Hou je van lekker eten en drinken? Dan ben je in Oostenrijk aan het juiste adres.

Wij verzorgen uw reis van A tot Z. Van vervoer tot aan verblijf met alle bijkomende benodigdheden erbij. U hoeft nergens naar om te kijken, u vraagt, wij draaien!

Bel ons op 035 683 17 99 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!